Training & Opleiding & Coaching - Visie Op Advies

Gepubliceerd nov. 27, 21
6 min read

Training Financiën Voor Or-leden

Wij bieden meer dan 20 OR-trainingen voor startende en ervaren ondernemingsraden. Als (nieuw) OR-lid bent u ook van harte welkom op onze open inschrijftrainingen zoals de OR-basiscursus ‘Help, ik zit in de OR!’. OR-leden waarderen ons met een 9,1 voor inhoud, trainers, organisatie en contact. Schateiland is gekozen tot en staat al drie jaar achter elkaar in de top 5 van Beste Opleiders van Nederland.

Met uw ondernemingsraad maken wij een OR-maatwerkcursus waarin uw eigen ontwikkeldoelen en onderwerpen centraal staan. Onze aanpak OR-training en OR-cursus, Wij vinden dat OR-training en -cursus leerzaam én leuk kan zijn. Wij richten ons op kwaliteiten en niet op problemen. Met onze positieve invalshoek halen wij de schatten in uw OR en uzelf naar boven.

Tijdens onze OR-trainingen en OR-cursussen leren OR-leden meer door onze actieve en vernieuwende werkvormen. Wij behandelen kort de theorie en brengen deze daarna meteen in de praktijk met een oefening of een spel (Financiële analyses ondernemingsraad). Zo ervaart uw ondernemingsraad wat wel en niet werkt bij het nemen van besluiten, onderhandelen of samenwerken met de bestuurder.

Medezeggenschap En Or - Opleidingen En Trainingen

Training Financiën En De Or - ServicesOndernemingsraad Trainingen & Cursusssen

De wei in of het forteiland op. Uw ondernemingsraad heeft samen leuke dagen op bijzondere locaties én gaat naar huis met concrete inzichten en afspraken. Onderwerpen OR-training en OR-cursus, Wij bieden OR-opleiding voor nieuwe en ervaren ondernemingsraden. In Nederland kiezen de meeste startende ondernemingsraden voor een basis OR-cursus of –training van Schateiland.

In onze Basiscursus startende ondernemingsraad bieden wij de volgende onderwerpen:Basiscursus WOR (stoomcursus met de belangrijkste rechten en plichten van de ondernemingsraad)Effectief vergaderen in de ORRol- en taakverdeling op basis van kwaliteiten, Communicatie met achterban en bestuurder, Teambuilding met de ORUw ondernemingsraad maakt een vliegende start met deze een- of tweedaagse OR-starttraining.

U kunt kiezen voor een OR-cursus of –training van één dag of van twee dagen. Meestal begeleiden wij ondernemingsraden twee tot drie jaar in hun ontwikkeling. Als u wilt, maken wij een mooi OR-opleidingsprogramma voor u. Eigenlijk zijn onze trainingen nooit standaard. Meest gekozen OR-training en OR-cursus, Basiscursus startende ondernemingsraad, Teambuilding voor de ORWOR-cursus, Samenwerken aan invloed bij de bestuurder, Vernieuwing van de medezeggenschap, Mogelijkheden OR-training en OR-cursus, Bij uw OR-training kunt u gebruik maken van onze OR-ontwikkeltools zoals onze teamrollentest of drijfverentest (kleurentest)Wij werken ook voor uw COR, BOR, GOR, TOR en EORAls erkende CRKBO-instelling hoeven wij u geen 21% BTW te rekenen over de training, U kunt een certificaat van deelname ontvangen, U kunt gebruik maken van onze 24-uurs EHBO (Eerste Hulp Bij Ondernemingsraden)Al onze OR-trainingen geven wij ook in het Engels, Unieke eilanden en bijzondere locaties, Onze OR-programma’s vinden plaats op unieke eilanden of op bijzondere locaties bij u in de buurt.

Or-cursus - Invloed Op Financieel Beleid

Als onze eilanden te ver rijden zijn, denken wij graag met u mee over een bijzondere locatie bij u in de buurt - adviesbureau. Wij geven onze OR-trainingen liever niet op kantoor of in een hotel langs de snelweg. Als u liever geen training op locatie volgt, bieden wij ook maatwerk online trainingen aan.

Graag gebruiken wij onze ervaringen en best practices voor uw ondernemingsraadtraining (Financiële trainingen voor de OR: Inzicht in de jaarrekening)..

Beatrice Ungerer (Ambtelijk secretaris) Competentiescan Wij hebben samen met de Universiteit van Tilburg een competentiescan ontwikkeld die snel een beeld geeft van alle beschikbare competenties die een individueel OR-lid en de OR in zijn geheel in huis heeft. In ons trainingsoverzicht is duidelijk zichtbaar welke competenties in de OR-trainingen ontwikkeld worden.

Training Financiën Voor Or-leden

Voor meer informatie en een indruk te krijgen van hoe de competentiescan werkt klik hier.

Trainingen of cursussen voor een ondernemingsraad (OR) zijn harde noodzaak. Als we kijken naar de opdracht die een OR wettelijk heeft, zien we dat die veel verder gaat dan de veronderstelde rol van opkomen voor het personeel. De OR heeft een essentiële rol in het succesvol zijn van het bedrijf.

Het allergrootste belang voor het personeel is, dat het bedrijf floreert. Dat betekent dat een OR meedenkt en meepraat over algemene, juridische, economische, financiële, commerciële en productie technische aspecten van het bedrijf. Dat doet u niet zomaar even. Als u gekozen wordt in een OR, dan moet u gewoon regelmatig naar een relevante OR training of OR cursus.

Training & Opleiding & Coaching - Visie Op Advies

Elke OR training of OR cursus gaat dieper in op een bepaald vraagstuk. Vragen en onderwerpen die in een cursus ondernemingsraad onder andere aan bod kunnen komen zijn: Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering? Welke OR taken passen bij welk OR lid? Wet op ondernemingsraden De effectiviteit van communiceren Bent u geïnteresseerd in een OR training van Merlijn Groep? Kijk dan in onderstaand overzicht naar onze beschikbare OR trainingen.

Or En Financieel Beleid7 Tips Om Als Or Grip Te Krijgen Op De Organisatie-begroting

Waarom kiezen voor Merlijn Groep? Waarom u voor een OR cursus juist bij Merlijn Groep moet zijn? Omdat wij ervaren zijn op diverse vakgebieden en uitsluitend werken met professionals. Als professional wordt u dus opgeleid door een professional. Ieder OR lid een training of cursus op maat Niet voor iedereen dezelfde OR trainingen op alle vakgebieden maar wel zoveel trainingen als er nodig zijn om een OR vaardigheden te verschaffen op alle terreinen die aan de orde zijn.

Een OR training of OR cursus van Merlijn ( Merlijn OR trainingen) Merlijn biedt een groot scala van relevante OR trainingen, die hierboven staan vermeld. Als een bedrijf echt profijt wil hebben van een positieve inbreng van de OR, dan is een opleidingsbeleid voor de OR zeker geen overbodige luxe.

Scholing & Training Ondernemingsraad

Ieder OR lid een training of cursus op maat Niet voor iedereen dezelfde OR trainingen op alle vakgebieden maar wel zoveel trainingen als er nodig zijn om een OR vaardigheden te verschaffen op alle terreinen die aan de orde zijn. Dat kunnen ook meer inhoudelijke trainingen en cursussen zijn, maar ook trainingen op het gebied van beleid voorbereiden, debatteren, kunnen overtuigen.

Als een bedrijf echt profijt wil hebben van een positieve inbreng van de OR, dan is een opleidingsbeleid voor de OR zeker geen overbodige luxe. De OR zal zich er sterk voor moeten maken om de gelegenheid te krijgen om zoveel mogelijk relevante OR trainingen te kunnen volgen, zo frequent mogelijk een cursus of training bij te wonen, om aan de opdracht, die staat voor een OR, te kunnen voldoen..

Hoe werkt het? Naast de bovenstaande trainingen, die ieder hun eigen programma hebben, bieden we ook incompany-trainingen aan. Daarnaast kunnen wij een training op maat samenstellen voor jouw OR. Neem daarvoor contact met ons op met de knop onderaan deze pagina. Wat levert het op? Het is belangrijk dat je als medezeggenschap op de hoogte bent van de wet- en regelgeving en weet hoe je zo goed mogelijk gebruik kunt maken van je rechten.

Wat Zijn De Taken Van De Ondernemingsraad?

Onze trainers helpen je om je verder te professionaliseren en te groeien in je rol. Zij hebben tientallen jaren ervaring in het trainen van ondernemingsraden in heel het land. De CAOP-trainingen medezeggenschap zijn erkende opleidingen die altijd zeer positief worden beoordeeld door deelnemers. We werken met kleine groepen en in het programma is naast theorie ook veel ruimte voor praktijkvoorbeelden.

Wat Zijn De Taken Van De Ondernemingsraad?Basiscursus Financiën - Financiële Training Ondernemingsraad

Kijk bij de opleiding van je keuze naar de kosten, of vraag ons om een aanbod op maat.Een reorganisatievoorstel beoordelen, die nieuwe personeelsregeling interpreteren, medezeggenschap vernieuwen. Uiteenlopende vraagstukken die specifieke kennis of ervaring van een OR vragen. cursus. MZ Services maakt de pittige rol van een OR net even makkelijker met advies, begeleiding en OR trainingen op maat.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read