Vorming, Opleiding, Training

Gepubliceerd jan. 29, 22
7 min read

Training, Coaching En Opleiding

Dat is precies waar wij het best tot ons recht komen.

Opleidingen - ConsultancyOntwikkeling, Training & Advies

Ik ben Jörgen van der Veer, 53 jaar en ik woon en werk in Den Haag. Naast de trainingen die ik geef, ben ik nu 7 jaar werkzaam als docent en trainer bij de Horeca Academie en ben ik eigenaar van Kookcoach: een trainings en adviesbureau. Zelf ben ik al zo’n 35 jaar werkzaam in de horeca.

Vorming, Opleiding, Training

Met die passie ben ik geboren en daar ben ik ook mee verder gegaan. Ik heb in diverse horecabedrijven gewerkt, in allerlei verschillende disciplines. Van midden tot hoog segment , van de achterhoek tot in Den Haag. Daarnaast heb ik ervaring in het geven van trainingen en workshops. In mijn lessen leer ik de toekomstige koks dat ze niet alleen worden opgeleid om een trucje te kunnen leren.

Als docent ben ik namelijk ook mentor en praktijkbegeleider. Je komt met mensen in aanraking, met verschillende karakters. Hoe ga je daar mee om? Hoe ga je met een student om die het wel wil maar niet kan? Of andersom? Hoe help je zo iemand om toch zijn doel te bereiken? Je krijgt als docent ook te maken met weerstand of met sociale problemen - Interactieve Opleidingen.

Or Training En Advies

De trainingen van de Horeca Academie worden heel praktisch neergezet. Ze zijn echt geschikt om met name koks op te leiden, omdat koks vaak heel praktisch en doelgericht zijn. Je moet er als docent voor zorgen dat de lessen heel actief blijven. Een uurtje theorie, maar daarna gaan we veel oefeningen doen.

Er zijn klanten in veel soorten en maten : in een winkel, bouwbedrijf, zorgcentrum, loket, school en zelfs een andere dienst binnen de eigen organisatie. Er zijn tevreden klanten, klanten die mopperen en klanten die een klacht neerleggen. Soms ligt het aan de klant, soms aan de medewerker die niet ziet wat zijn/haar gedrag bij de ander teweegbrengt.

Coaching-training & Adviesbureau

We maken eerst samen deze analyse. En vervolgens: vriendelijk blijven is één, zorgen dat elke klant tevreden weer buitengaat, vraagt meer competenties. Van inschatten wat een klant in deze omstandigheden nodig heeft, tot bovenhalen van de know how om een conflict te vermijden, te ontmijnen en een oplossing te vinden naar ieders tevredenheid.

Prijs is inclusief 1 daagse training, cursusboek, certificaat en pasje exclusief btw en reiskosten indien de training wordt gegeven op uw locatie. Ook mogelijk in het weekend: meerprijs € 195,- per groep. De opleiding wordt standaard in het Nederlands verzorgd. De cursus kan ook in andere talen gegeven worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Training Consultants: Online En Offline

Consult, Uw Partner Op Gebied Van AdviesGrip Op Financiën​

Het opzetten van de vereiste bedrijfsnoodorganisatie is een specialiteit van Triple-Safety (Adviesbureau voor onderwijs & overheid). Onze klanten kunnen vertrouwen op onze praktijkgerichte opleiding en training van medewerkers. Onder de knoppen opleidingen en trainingen vindt u per onderdeel een overzicht. U kunt te allen tijde bij ons terecht voor maatwerk opleidingen en trainingen.

SHMC is het grootste gespecialiseerde bureau in Noord Nederland op het terrein van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Wij bieden gemeenten (gelegen ten noorden van de A1) de beste, integrale oplossing voor vraagstukken in het brede sociale domein. Dit doen we in de vorm van detacheren, opleiden, projecten en ontwikkelen.

Voor Leiderschap En Persoonlijke Groei

Voor wie is de training? Deze training is ontwikkeld voor (startende) adviseurs die willen beschikken over alle basisvaardigheden van een professioneel adviseur. De training is zowel geschikt voor interne adviseurs (staf- en ondersteunende diensten) als voor externe adviseurs die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld een adviesbureau. Resultaat Na afloop van deze training heeft u een helder beeld van uw rol en positie als adviseur (in uw werksituatie).

Programma Het programma bestaat uit drie blokken en ziet er als volgt uit: Persoonlijke SWOT Verschillende conflicthanteringsstijlen en voorkeursstijlen De kunst van de kennismaking (inclusief persoonlijke pitch) Structuur aanbrengen tijdens het intakegesprek met de opdrachtgever Het opbouwen van de relatie met de opdrachtgever Efficiënt samenwerken, ook als de samenwerking dreigt vast te lopen Effectief feedback geven en ontvangen Persoonlijke effectiviteit, time management en het slim organiseren van project(en) Adviesateliers: middels simulaties oefenen met open/gesloten vragen, het verzamelen van relevante informatie en actief luisteren, samenvatten en doorvragen, krachtig de boodschap neerzetten Het aansluiten bij en contracteren van de opdrachtgever Weten hoe je echt meerwaarde levert Omgaan met weerstand en lastige situaties Het opstellen van je persoonlijke profielschets Reflecteren op je persoonlijke leerdoelen en casuïstiek Geheime opdracht Adviesateliers: middels simulaties oefenen met het achterhalen van de vraag achter de vraag, het omgaan met ontevreden opdrachtgevers, kort en krachtig overbrengen van plan van aanpak in klantgesprek Ingaan op stakeholders met afwijkende visies op het vraagstuk Informatie ophalen bij sleutelfiguren, partijen bij elkaar brengen Presenteren plan van aanpak in concurrentie Onderhandelen met de opdrachtgever (over vervolgopdrachten) Het opbouwen van een intern & extern netwerk Complimentendouche Onthulling geheime opdracht Adviesateliers: simulatie van start tot afronding van een adviestraject, advies uitbrengen aan klant, achterhalen van conflicterende belangen Modellenboekje adviesvaardigheden ontvangen Werkwijze Tijdens deze training gaat u in verschillende situaties actief aan de slag om uw adviesvaardigheden te trainen en verder te ontwikkelen (7 Tips Om Als Or Grip Te Krijgen Op De Organisatie-begroting) (Opleiding, Training en Advies).

Financiële Analyses Ondernemingsraad

is al meer dan 25 jaar het vertrouwde adres voor al uw ADR- en (veiligheids)opleidingenen code 95. Veel van deze opleidingen worden door de overheid en verwante instanties verplicht gesteld. Vaak bedoeld voor chauffeurs, maar ook voor leidinggevenden en alle andere medewerkers. Ook als particulier bent u van harte welkom om uw gewenste opleiding te volgen.

beschikt over een prachtige locatie en faciliteiten, zodat een opleiding meteen een prettige afwisseling is op de dagelijkse werkzaamheden. Meestal worden de opleidingen als open inschrijving geboekt in de cursusagenda, waar de geplande data staan vermeld. Wanneer gewenst of noodzakelijk, is het mogelijk om opleidingen specifiek voor u te plannen of in-company te verzorgen.

Medezeggenschap En Or - Opleidingen En Trainingen

is gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van bedrijven, door alle medewerkers tijdig op te leiden. is ook het adres voor:-(Extern) Veiligheidsadviseur-Advies over opslag van gevaarlijke stoffen hoopt u snel te ontmoeten.

ondersteunt u graag in het verzorgen van opleidingen voor uw medewerkers door middel van bijvoorbeeld Hierbij volgt de medewerker op zijn eigen werkplek een opleiding, in zijn vertrouwde omgeving. Dit maakt de drempel voor de medewerker laag zodat de kans op uitval nihil is. Door op te leiden doet u meteen aan kwaliteitsverbetering horeca, u maakt de medewerker namelijk bewust van zijn handelen zonder meteen belerend over te komen.

Trainingen Ondernemingsraad

nl is altijd op maat en voldoet aan de behoeftes van u en uw medewerkers. Alles is mogelijk, zowel buiten uw organisatie als op locatie (in company training). Uiteraard adviseert horecaadviesbureau. nl U graag over de mogelijkheden tot verbetering van rendement en kwaliteit binnen uw onderneming!.

Ontwikkel het talent in jouw organisatie. Laat je medewerkers meer werkplezier ervaren en beter presteren vanuit hun eigen kracht. Als adviesbureau streeft naar maximale talentontwikkeling voor iedereen - Opleidingen en trainingen. Al jaren merken we dat plezier en prestaties op het werk elkaar versterken. Onze ervaring nemen we mee naar jouw organisatie. We stimuleren de ontwikkeling van mensen, teams en organisatie.

Training, Coaching, AdviesVal, Q traint en adviseert. Wij inspireren mensen en organisaties om continu te verbeteren en te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onszelf (OR & Financiën - Rendement Congressen & Opleidingen). Wij zijn begonnen als adviesbureau op het gebied van managementsystemen. In onze aanpak is de mens steeds meer centraal gaan staan. Nu zijn wij een trainings- en adviesbureau met de volgende drie expertisegebieden.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read