Business Coach Voor Starters - Startversneller

Gepubliceerd jul. 14, 21
7 min read

Persoonlijke Coaching Voor Ondernemers In Het Mkb

5 - De Vastloopcoach. Jikkie Has Jikkie Has is het brein en het gezicht achter de succesvolle onderneming zakelijk zelfvertrouwen. Zoals de naam al verklapt, heeft Jikkie Has de onderneming opgericht om zakelijk zelfvertrouwen te ontwikkelen voor ondernemers die een droom hebben. Jikkie Has helpt je met Zakelijke Zelfvertrouwen je eigen ambities als vrouwelijke ondernemer waar te maken.

Naast de vele toespraken die Jikkie heeft gegeven, is ze ook de auteur achter het boek ‘Zakelijk Zelfvertrouwen, durf succesvol te zijn’. Haar heldere communicatie maakt haar kennis toegankelijk voor iedere ondernemer. Jikkie beschrijft dat zelfvertrouwen net zo’n belangrijke functie speelt in succes als ambitie en vaardigheden. Het mooie is dat Jikkie dit zelfvertrouwen aan al meer dan 1500 vrouwelijke ondernemers heeft gegeven.

Coaching Voor Ondernemers En Executives

Ondernemerscoach - Creeer Jezelf Als LeiderWaarom Je Een Business Coach Nodig Hebt

Charlotte van ’t Wout Charlotte van ’t Wout staat bekend als een fanatieke ondernemer die zich focust op het maken van online cursussen en masterclasses. Haar doelgroep is gefocust op gemotiveerde, vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar hulp om een online of offline onderneming te laten groeien. businesscoach Den Haag. Dankzij haar online focus gaat Charlotte helemaal mee met de tijd van nu en heeft ze al meer dan 12.

Wat is regie op eigen leven? Eigen regie gaat om het zelf beslissen over je leven en zorg en ondersteuning daarbij. Centraal staat: wat wil ik? Eigen regie is: het vermogen om je eigen leven en noodzakelijke ondersteuning te regelen en het praktische vermogen om jezelf te redden in lichamelijk, sociaal en psychisch opzicht.

Op diverse manieren kun je van Charlotte’s ervaring leren en vooral digitale ondernemers hebben profijt van de kennis die Charlotte weet over te brengen. Toch stopt haar expertise hier niet, want ook voor offline ondernemers kan digitale aanwezigheid positief uitpakken. De kennis die Charlotte deelt, heeft ze opgedaan in de afgelopen jaren, waarin ze onder andere heeft gewerkt als digital Nomad vanuit plekken over de hele wereld en als journalist voor het NRC.

Ondernemerscoach - Creeer Jezelf Als Leider

Business Coach Den HaagPersoonlijke Coaching Voor Ondernemers En Organisaties

7 - coach Den Haag. Yvonne Geurts Yvonne Geurts is de oprichter van het online platform My Everlane. De inspiratie kwam nadat Yvonne stopte met haar succesvolle meubelmerk Von Living. Als echte ondernemer was Yvonne op zoek naar een nieuw avontuur om eigen te maken. Het online platform dat Yvonne heeft opgezet, is een online magazine dat zich focust op het motiveren van vrouwelijke ondernemers.

Het is Yvonne Geurts gelukt een plek te creëren waar vrouwelijke ondernemers elkaar kunnen vinden in de interviews en tips die online gepubliceerd worden. Leer van anderen en houd jezelf die spiegel voor met de nieuwe inzichten en inspiratie die je via My Everlane hebt opgedaan. Yvonne laat door haar positieve houding zien dat het altijd mogelijk is om je dromen werkelijkheid te maken en dat werk en genot zeker hand in hand gaan (coach).

Business Coaching Als Zzp'er? Zo Haal Je Er Het Meeste Uit

Birgit Luijk In Birgit Luijk zien wij de ideale business coach die de wollige fluff achterwege laat. Wij zijn al lange tijd fan van haar aanpak, do-how, no-nonsense methodes en onverbloemde manier van communiceren en overbrengen van haar lessen, stappenplannen en how-to’s. Birgit Luijk is een echte ondernemer op het gebied van online marketing en training.

Birgit Luijk is de 1-op-1 coach die je niet alleen aan het denken zet, maar je ook tot handelen aanzet (business coach Den Haag). Ze krijgt vooral online marketeers, virtual assistants en freelancers zover om de balans op te maken en kritisch met zichzelf aan de slag te gaan. Haar trainingen en directe aanpak die ondernemers helpen om hun online bereik op Facebook, Instagram en andere platforms te laten groeien, heeft al meer dan 700 ondernemers geholpen tot succes.

Online Business Coach Voor Startende Ondernemers

9. Greta Krijgsman Greta Krijgsman is het brein achter het inspirerende platform van B Great in Business. Als we het hebben over ondernemen, dan hebben we het over Greta Krijgsman. In 2014 werd Greta namelijk Business, Mom of the year. Deze titel heeft ze niet voor niets gehaald, want ze is een echt succes in het motiveren en inspireren van andere vrouwelijke ondernemers.

Ze helpt vrouwelijke ondernemers met het organiseren van hun bedrijf met het doel om winst, succes en geluk te behalen. Door haar innovatieve visie runt ze haar coaching bedrijf al meer dan 10 jaar met veel succes. Greta Krijgsman ondersteunt je in je proces om die drempels te nemen die nodig zijn om je ambities waar te maken.

Business Coach En Mentor

Greta leert jezelf optimaal in de etalage zetten. 10. Yolanda Aartse Yolanda Aartse is een echte professional op het gebied van coaching en ondernemen. Yolanda heeft 20 jaar gewerkt als succesvol ondernemer met een focus op assurantiën en vastgoed. Na deze succesrijke jaren wilde Yolanda haar kennis doorgeven aan andere mensen.

Hiervoor heeft zij een programma ontwikkeld dat de basis is die iedere ondernemer nodig heeft om een succesvol bedrijf te bouwen. Dit doet ze door middel van online trainingen en persoonlijke coaching-sessies gericht op ondernemen, sales, branding, marketing en social media. Yolanda gaat te werk met een gefocuste en persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat ze op maat gemaakte coaching kan aanbieden voor ieder verschillend individu.

Business Coaches - Ondernemer Coacht Ondernemer

De Vastloopcoach

Prinsegracht 207, 2512 EE Den Haag, Nederland
+31707431413
business coach Den Haag

Yolanda’s coaching en ervaring zijn briljant om je richting te geven en concrete stappen te zetten. Eervolle vermeldingen De genoemde top 10 is een verzameling van succesvolle business coaches die een speciale focus aanbieden voor vrouwelijke ondernemers, maar naast deze top 10 zijn er zeker nog meer succesvolle coaches te vinden die jou op weg helpen naar succes.

Joyce de Wit geeft niet alleen coaching voor ondernemers, maar runt ook een zelfstandige Pedicure salon. Doordat ze zelf als ondernemer werkt, weet ze als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een eigen bedrijf te runnen. Doordat ze zelf ook te werk gaat in de beautybranche, focust ze haar coaching ook op de specifieke doelgroep van vrouwelijke ondernemers die zich in deze branche bevinden.

Business Coaching Voor Een Succesvolle Onderneming

Waarom Je Een Business Coach Nodig HebtCoach Voor Ondernemers? Zo Vind Je Dé Ondernemerscoach

Deze coach maakt het werven van klanten weer leuk. Klaartje El Fdil Klaartje El Fdil is een coach en succesvolle ondernemer die haar interesse heeft ontwikkeld voor de sales. Het is dus niet gek dat ze heeft gekozen om deze passie over te dragen aan andere ondernemers door middel van coaching.Ze draagt deze kennis niet alleen over als persoonlijke coach voor andere ondernemers, maar ook aan studenten op het HBO. Klaartje is bewezen succesvol in het overbrengen van haar enthousiasme, kennis en motivatie aan haar klanten en studenten. Klaartje El Fdil zet jouw eigen mindset voorop wanneer het gaat om als ondernemer je verkoopresultaat te verhogen.

Businesscoach Kiezen: Hier Moet Je Op Letten - Zakelijk Succes

Daarna volgen verkoopvaardigheden en online presence. Je merkt niet alleen dat je onderneming groeit, ook jijzelf zet belangrijke stappen in de goede richting.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om je eigen weg te gaan. Om jezelf toestemming te geven te laten zien wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent. En dat gun ik jou als geen ander.

De Vastloopcoach

De Vastloopcoach

Prinsegracht 207, 2512 EE Den Haag, Nederland
+31707431413
business coach Den Haag

Jij hebt talenten en dromen. Die heb je niet voor niets. Doe er wat mee! Maak je dromen waar, laat zien wat je in huis hebt. Eng? Ja doodeng. Je eigen weg bewandelen is het moedigste wat je ooit zult doen. Maar ook het allermooiste. Want wat je ook aanbiedt en hoe vol de markt ook is: .

En je bent niet alleen onderweg. Als coach loop ik met je mee. Niet om je handje vast te houden. Ook niet om je mee te trekken of vooruit te duwen. Nee. Ik zorg ervoor dat jij jouw route blijft volgen, maar je zult zelf de stappen moeten zetten. Onderweg moedig ik je – als jouw persoonlijke cheerleader – enthousiast aan - De Vastloopcoach.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read