Goede En Betaalbare Business Coach Nodig?

Gepubliceerd aug. 14, 21
6 min read

Business Coaches - Ondernemer Coacht Ondernemer

Direct toepasbaar. Ondersteunende handleidingen die ervoor zorgen jij je kunt richten op jouw solo ondernemerschap. Dit programma is voor jou als je al ondernemer bent en voelt dat je het anders wil! Klaar met hard werken vanuit wilskracht, maar duurzaam veranderen met je bedrijf & nog steeds je ambitieuze ei kwijt kunnen! Neem de regie weer terug over jouw business en vrije tijd en meld je hieronder aan voor een kennismakingsgesprek om je aan te kunnen melden voor dit programma en op de wachtlijst te komen! - business coach Den Haag.

Ik ben ondernemer, heb inmiddels twee bedrijven, ben jarenlang alleenstaand geweest met drie kinderen en ben daarnaast ook nog drie jaar lang actief geweest op politiek vlak als Gemeenteraadslid. Dit alles los van vrijwilligerswerk, aandacht voor mijn partner, de hond en mijzelf. Hoe doe je dat toch? Mensen vragen me dat de laatste jaren vaak.

Wandelcoach Den HaagBusiness Coaching Als Zzp'er? Zo Haal Je Er Het Meeste Uit

Tja, hoe doe je dat toch? Goede vraag. En tegelijkertijd besef ik, dat als me die vraag gesteld wordt, ik daar nooit zo over nadenk. Ik ben er helemaal niet zo mee bezig. En misschien is dat ook gelijk het antwoord op de vraag: ‘Door er gewoon niet zo mee bezig te zijn.’Leven in het moment.

Business Coach Voor Starters - Startversneller

En dat heb ik goed in mijn oren geknoopt. Ik ben namelijk briljant in de dingen ingewikkeld en gecompliceerd maken - Coach voor ondernemers? Zo vind je dé Ondernemerscoach. Wanneer ik even afstand neem, zie ik waar ik kan versimpelen. Nieuwe keuzes vanuit nieuwe inzichten. Een goed voorbeeld is dat van een goede vriendin. Ze had net enorme ruzie gehad met haar baas, thuis liep het niet lekker en door alle sociale verplichtingen voelde zij zich compleet geleefd.

Ze luchtte haar hart met een goed glas wijn en we kwamen tot de conclusie dat je altijd de regie over je eigen leven wilt hebben - Ondernemerscoach - Creeer jezelf als leider. Het is zo makkelijk om je te laten leiden door verwachtingen van anderen, door social media, je inbox of gewoon door de dingen die ‘je overkomen’.

Sterker nog, je raakt jezelf kwijt. Het enige wat je dan te doen staat, is de regie weer terugpakken. Versimpel je leven en maak nieuwe keuzes. Je leven is van jou! Liefs, Anita💡 Tip om per direct te versimpelen:Kijk slechts 3 keer per dag op je telefoon of er berichtjes of e-mails binnen zijn gekomen.

Ondernemerscoach & Coach Voor Ondernemers

Anita Meeuwsen startte in 2015, als Business Coach, haar eerste bedrijf Meester in Resultaat. Vandaag de dag coacht ze vrouwelijke ondernemers op het gebied van identiteit, energiemanagement en bedrijfsgroei. Als eigenaar van de PREP Academie wil Anita graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen (Online business coach voor startende ondernemers). Het verhogen van levensgeluk voel dan ook echt als een levensmissie.

In haar vrije tijd zoekt ze graag de natuur op en kan ze onbeperkt genieten van boeken over levenswijsheid. Typisch Anita: ze is verliefd op enthousiasme..

Coaching bij mij betekent dat ik met je in gesprek ga, maar niet met je meepraat. Mijn coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. Alles wat ik voor je doe zorgt ervoor dat je weer scherp wordt – in alle opzichten. Géén sofasessies, rigide stappenplannen of bullshit theorie.

Business Coach Voor Online Ondernemers

0% zweverig. Een personal coachingstraject betekent dat we een tijdje met elkaar optrekken. Een sessie duurt één dagdeel. In mijn rol als personal coach vind ik het belangrijk dat wij de tijd voor elkaar hebben. Je bent bij mij welkom in de ochtend om 09. 00 uur of in de middag vanaf 13 - Coach voor ondernemers? Zo vind je dé Ondernemerscoach.

We drinken een kop koffie bij mij op de boerderij. Vanuit hier vertrekken wij naar het mooiste natuurgebied van Nederland: Natuurpark De Weerribben. Businesscoach voor ondernemers - Wat is het?. Slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding. Voorafgaand aan de coaching doe ik een intake. Je betaalt voorafgaand een vast bedrag. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Ondernemerscoach - Businessmentor - BusinesscoachWaarom Een Ondernemerscoach? - Zet Die Stap Naar Boven!
Goede En Betaalbare Business Coach Nodig?Ondernemerscoach - Businessmentor - Businesscoach

Helder toch? Waar ben ik als business coach bereikbaar? Ondernemers uit Groningen, Friesland, Drenthe, of zijn binnen een uur rijden bij mij op kantoor. Ondernemers uit de rest van Nederland rijden veelal filevrij naar mij toe. Waar je ook vandaan komt. In ieder geval rijd je altijd met meer helderheid terug naar huis dan je gekomen bent.

Business Coach Voor Ondernemers In Mkb En Familiebedrijf

“GEEF EEN MAN EEN VIS EN HIJ HEEFT ETEN VOOR 1 DAG. LEER EEN MAN VISSEN EN HIJ HEEFT ETEN VOOR HEEL ZIJN LEVEN.”(CHINEES SPREEKWOORD) Ben je de regie over jezelf, loopbaan of (startende) onderneming gedeeltelijk kwijt? Dan is het van belang om te leren om de regie over je eigen leven weer terug te pakken.

Je leert om vanuit je hart, creativiteit en kwetsbaarheid je dromen te volgen. Businesscoach kiezen: hier moet je op letten - Zakelijk Succes. ZELFCOACHEN is een manier van leven, waarin je door je zelf te leren coachen steeds bewuster wordt van jezelf en daardoor steeds beter weet waar je blij van wordt, waar je kracht en barrières liggen, hoe deze zijn ontstaan en hoe ze je nog steeds belemmeren om jezelf te ontwikkelen.

De meeste mensen laten zich het grootste deel van hun leven leiden in plaats van dat ze zelf aan het roer staan en dus hun eigen leven beïnvloeden (Business coaching voor een succesvolle onderneming). Zo kun je geleid worden door je negatieve gedachten en gevoelens en overlevingsstrategieën. Je laat je leiden door de erkenning van anderen en door je innerlijke criticus.

Businesscoach - Minimalistisch Ondernemen

Sparren Met Een Business CoachOndernemerscoach - Businessmentor - Businesscoach


Wat is nodig voor zelfmanagement? Zelfmanagement vertrekt vanuit wat de zorgvrager belangrijk vindt; de zorgdoelen staan daarom niet altijd centraal. Samen beslissen is een voorwaarde voor goede zelfmanagementondersteuning: de zorgverlener kan niet alleen beslissen wat goed is voor de zorgvrager en wat niet. Dat kunnen ze alleen samen vaststellen.

Jij weet immers zelf het beste wat je voelt, waar je gelukkig van wordt en wat je tegenhoudt om je verlangens vorm te geven. Ook al kan het op dit moment zo zijn dat je dat niet zo ervaart! Echter jijzelf bent de sleutel tot verandering, daar kan geen psycholoog, coach of adviseur tegenop.

Een bezit het om gedachten vanaf een papieren script om te zetten naar filmbeelden die mensen meenemen op fantastische reizen en die bij kijkers teweeg kunnen brengen. Zo bezit jij hetzelfde vermogen om de over je te . Jij kunt dat je kunt voor het omvormen tot de werkelijke en van jouw leven.

Gaandeweg zul je ervaren dat een goede regisseur zijn hoofdrolspelers niet alleen heftig en vaak zonder mededogen confronteert met die wetmatigheden, maar hun daarnaast ook liefdevol díe uitdagingen aanreikt waar de in besloten liggen om het heft weer in te nemen..

Business Coach Voor Ondernemers

Heb je het idee dat het leven je overkomt i. p.v. dat je zelf de richting bepaalt? Ben je al tijden ongelukkig en heb je het gevoel volledig vast te zitten, op je werk of privé? Ben je de huidige situatie helemaal zat? Wil je weer volop kunnen genieten van het leven? Weet je dat er wat moet gebeuren maar kom je er zelf niet (meer) uit? Dan is de “Regie over je Leven” VIP dag dé oplossing voor jou.

Sparren Met Een Business CoachPositiviteit, Creativiteit En Focus Bij Ondernemerscoach

Je leert jezelf beter kennen, wordt bewust van je blokkades, overtuigingen en gedrag. Je leert dat je de werkelijkheid niet kunt veranderen maar wel hoe je ermee om kunt gaan. Daarnaast krijg je pragmatische tools aangereikt, waarmee je direct aan de slag gaat. Je komt in je kracht te staan en maakt de keuzes die het beste bij jou passen en waar jij gelukkig van wordt.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read