Ondernemerscoach

Gepubliceerd jun. 17, 21
6 min read

Persoonlijke Coaching Voor Ondernemers En Organisaties

Businesscoach Voor Ondernemers Die Willen GroeienBusiness Coaches - Ondernemer Coacht Ondernemer

Wat geen of bijna geen groei zou hebben betekent. Ik heb mooie stappen gezet en ben hier dankbaar voor!.

Welke voorwaarden zijn er om de eigen regie over je leven te kunnen voeren? Mensen ervaren eigen regie als ze de inrichting van hun leven kunnen baseren op eigen waarden en drijfveren, als ze zeggenschap hebben over wat ze doen en wat er met hen gebeurt, als ze daarin optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen kracht en ze daarin erkenning en steun ondervinden van hun eigen netwerk.

Bij groeien hoort zoeken en bij zoeken hoort vinden.

Business & Life Coaching

Verandering in lifestyle Veel mensen ervaren het leven als vol, snel of jachtig. Wanneer je je huidige leven vergelijkt met het leven van iemand in de middeleeuwen dan is een van de grote verschillen de enorme hoeveelheid van informatie die je nu aangeboden krijgt en grotendeels moet of wilt verwerken. Business coaching tips voor creatieve ondernemers.

Uiteindelijk kan het zover komen dat je jezelf de vraag stelt waar het nu allemaal om draait. Want je moet zoveel verwerken en ook nog vaak beslissen. En dan is de balans verdwenen! Een lifestyle coach helpt bij het terug vinden van de balans. De life coach brengt evenwicht Je denkt na over je leven tot nu toe en hoe je het als geheel hebt ingericht.

Business Coach - Voor Freelancers En Het Mkb

Persoonlijke Coaching Voor Ondernemers In Het MkbBusiness Coach Zzp, Mkb+grootzakelijk

Je denkt daarmee dus na over de essentie van je leven! De life coach helpt je om vanuit rust naar al deze onderwerpen te kijken en een nieuwe rangschikking te maken. Je wordt niet meer geleefd maar maakt zelf keuzes. En als je na een periode van coaching terugblikt merk je hoe je veranderd bent doordat jezelf de regie hebt over je leven.

De belemmeringen die je in je hebt worden ontdekt en opgelost. Let maar eens op hoe goed je je voelt als de eerste veranderingen plaats vinden. Voordelen van een goede lifestyle Regelmatig hebben mensen naast het inrichten van hun leven zoals hierboven genoemd meer wat zij willen bereiken. Naast het gezond denken en handelen is het zeker ook logisch om je levensstijl te benaderen vanuit je eigen lichaam - business coaching voor ondernemers (Een coach vinden als starter, zo doe je dat).

Business Coaching Voor Ondernemers

En…. heel belangrijk, hoe kan ik daar dan verandering in aanbrengen die blijvend is? Als je met deze vragen zit wil je graag een fysieke verandering maken. Sterker worden, afvallen, fitter zijn en meer energie hebben! De lifestyle coach helpt je hierbij en zeker als het moeilijk is om vol te houden.Het resultaat? Een gezond lijf waar je trots op bent. En trots straal je uit en geeft je weer extra overtuiging en energie. Ondernemerscoaching - stressvrij ondernemen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Business Coaching Als Zzp'er? Zo Haal Je Er Het Meeste Uit

Business Coaching – Partners In High PerformanceBusiness Coach Den Haag

Podcast Happybusines] De podcast Happybusiness is een wekelijkse podcast die je helpt met plezier in je werk en business te staan door te doen wat je echt gelukkig maakt zodat je het beste uit jezelf haalt. Elke donderdag is er een nieuwe aflevering. Tijdens de vakantietijd elke 2 weken een nieuwe aflevering van Happybusiness.

Ambitie en regie over je werk Deze aflevering van Happybusiness gaan we het hebben over ambitie. Maar dan heb ik niet over jezelf op de kaart zetten in het bedrijf waar je werkt of als je als marketeer werkt op te klimmen als senior of switchen naar een ander bedrijf. Business Coach voor Ondernemers en Directeuren.

Business Coach Startende Ondernemers

Ondernemers - Business Coach - LifecoachBusinesscoach - Minimalistisch Ondernemen

-Heb jij wel idee bij wat je wil doen, maar is het iets totaal dan wat je nu doet? – Heb jij het gevoel dat er méér in je zit dan wat je nu op je werk laat zien. Maar weet je niet precies of wat je echt wil? – Weet jij van jezelf dat je natuurlijke talenten hebt- die je niet kunt inzetten in je werk of juist op een andere manier wil inzetten? – Voel je dat je wat anders te doen hebt? Dat is het onderwerp van deze podcast - Business coaching voor grote groeistappen.

Mijn verhaal Deze aflevering deel ik mijn verhaal. Over volwassen worden en er achter komen dat die dromen die je als kind had helemaal geen werkelijkheid werden als je ging werken. En de teleurstelling, over je eigen weg vinden en het heilige vuur in jezelf vinden. Ik was iemand die altijd ambitieus en grote dromen had.

Persoonlijke Coaching Voor Ondernemers En Organisaties

En ik kreeg een goede baan als communicatieadviseur. Alles zou moeten kloppen. En op papier deed het dat ook, maar in mijn hart niet. Aflevering 2. De veilige modus In aflevering 2 gaan we het hebben over de safe zone. En dat klinkt als een hele fijne plek om te vertoeven.

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Een beetje dat gevoel dat je helemaal lekker onder je dekentje gekropen bent op de bank en zit te Netflixen. Dat gevoel kennen we allemaal. Ja jij ook vast. Dat is wel principe van de veilige modus (De Vastloopcoach). Het is lekker om te zijn en te blijven. En je weet onder dat dekentje op die bank geen werelden worden veroverd of super prestaties worden geleverd? Want het is niet de plek waar je gaat schitteren en stralen.

Business Coach Voor Ondernemers

En daarvoor moet je toch echt ook die safe zone gaan verlaten. En hoe je dat kunt doen op een voor jou prettige manier ontdek je vandaag in deze podcast. Dus time for Happybusiness. Als jij merkt dat je een baan die het niet helemaal is of helemaal niet is, maar je blijft hangen; Als je merkt dat je iets goed praat wat niet goed voelt.

Startende Ondernemer Worden? Ga Goed Van StartBusiness Coaching Voor Grote Groeistappen

Maar tegen jezelf en anderen dat het zo erg nog niet is. Dat je in elk geval wel fijne collegas, dat je weet wat je nu hebt en niet wat je krijgt, dat je nu in elk geval een vast contract hebt, dat je goed betaald krijgt en dat je verantwoordelijk bent voor thuis.

Business Coaching Voor Een Succesvolle Onderneming

Als je het spannend vindt nieuwe dingen te doen. Of onzeker bent. Als je merkt dat je dromen of doelen regelmatig uitstelt; Als je wel je best doet maar niet vooruit komt Luister de aflevering hier Aflevering 1. Wat is je missie? Aflevering 1. In de eerste aflevering van Happybusiness als thema: wat is mijn missie? Want dat is een vraag waar veel mensen mee worstelen.

Je missie kan onbereikbaar voelen en niet duidelijk. Maar deze podcast gaat je helpen je missie duidelijker te krijgen. Wanneer is deze podcast iets voor jou? -Heb jij het gevoel dat je iets in de wereld te zetten hebt maar kun je het niet in woorden vatten of weet je het nog niet helemaal -Heb jij het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? En lukt het je niet dat in je werk eruit te krijgen? – Heb jij al lang het gevoel dat je zelf iets de wereld in te zetten hebt? – Heb je het gevoel dat er iets in je is wat veel grootser is dan jij? – Geeft je baan die je hebt geen echte vervulling omdat je voelt dat dit het niet is – Voel je op dit moment niet erkend in je zijn en je kunnen op je werk- dus als mens? – Denk je stiekem van binnen dat je het veel beter zou kunnen dan anderen? Je ontdekt waarom het niet goed voelt als je missie niet leeft.

Business Coaching Voor Ondernemers

Deze podcast gaat je echt op weg helpen om werk te maken van die missie! De credits voor de muziek op de podcast zijn voor Wouter Siteur - Waarom een ondernemerscoach? - Zet die stap naar boven!. Nummer Sunshiny Day .

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read