Or Trainingen

Gepubliceerd apr. 13, 22
6 min read

Or Cursus Vergelijken & Boeken

Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren.

Quiris PROGRAMMA Bouwen aan de ondernemingsraad Data: n. o.t. k. Accommodatie: n. o.t. k. Trainer/adviseur: n. o.t. k. Inleiding Welkom in de wereld van de medezeggenschap! Hoe ziet die wereld er eigenlijk uit? Voor Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of Basis leergang opleider medezeggenschap Dr.

U krijgt een toelichting op het programma en de werkwijze. Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering, Trainen en opleiden Van POP-gesprek tot opleidingsplan! Direct aan de slag met opleidingsplannen, modellen, fiscale regelingen voor scholingen, procedure EVC en opleidingscriteria Inhoudsopgave Inleiding Opleiding HR Professional Opleiding HR Professional Waarom? Wil je je ontwikkelen tot HR Professional, maar niet 4 jaar in de schoolbanken zitten? Ben je op zoek naar een fundament om nog meer van toegevoegde Het DB op koers DB-training: Hoe de OR optimaal ondersteunen Tijdens deze training leggen we een goede basis voor het Dagelijks Bestuur van de OR om op een enthousiaste en effectieve wijze de OR op maat NIEUW IN DE OR NIEUW IN DE OR Introductie U bent gekozen, al dan niet met stemmen, in de ondernemingsraad.

Or Trainingen

Inleiding... 2 2 (ondernemersraad). Taken preventiemedewerker vanuit de wettelijke BELEIDSBEMIDDELING Introductietraining Tweedaagse opleiding Beleidsbemiddeling Introductie Wil je het fijne weten van beleidsbemiddeling, bijvoorbeeld omdat je een beleidsbemiddelaar wilt inzetten bij Stimuleer het talent van je medewerkers Tips en aandachtspunten >> www. loket.nl Stimuleer het talent van je medewerkers Tips en aandachtspunten Alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat je medewerkers Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd Kosten: 850,- excl.

U leert meer Leiderschapsprogramma Jong Management Geef jij leiding aan een team? Loop je regelmatig tegen dezelfde issues aan, maar weet je niet hoe je die ten positieve moet keren? Wil je de regie weer in eigen handen Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs (or cursus).

bureauspraakwater.nl Overtuigen, spreken en presenteren INHOUD VAN DE TRAINING Deze training combineert de meest waardevolle aspecten van onze VISIEVORMING & LEIDERSCHAP Een leerweg voor het ontwikkelen van jouw visie en leiderschap Pieterman & Partners VISIEVORMING & LEIDERSCHAP WAAROM DEZE LEERWEG Naast de focus op het dagelijkse proces, willen Zap-Q Certificatietraining Zap-Q Certificatietraining Haal alles uit Zap-Q met de certificatietraining (cursus ondernemingsraad).

Training Or Ondernemingsraad

In de afgelopen jaren hebben wij namens BTR Trainingen interessante opdrachten mogen verzorgen voor uiteenlopende, mooie klanten. Altijd middels maatwerk, met elke keer weer een andere vraag en een passende oplossing.

Maak een onderwerp aan en stel een vraag of stel een vraag over een bestaand onderwerp - leergang. Een adviseur zal de vraag beantwoorden en misschien wordt de vraag ook beantwoord door één van de OR-leden die lid is - training or. Zo helpen wij elkaar de medezeggenschap te verbeteren.

Is er een reorganisatie aangekondigd? ? Ik ondersteun jullie OR bij het positioneren en beoordeel plannen en regelingen zoals herstructuringsplannen, sociale plannen en ontslagregelingen. Naast contra-expertise kan ik ook regelingen en overeenkomsten voor jullie OR opstellen.

Training Or Ondernemingsraad

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Trainingen voor de ondernemingsraad (OR) Een OR kan niet zonder OR trainingen Trainingen voor een ondernemingsraad zijn harde noodzaak. Als we kijken naar de opdracht die een OR wettelijk heeft, zien we dat die veel verder gaat dan de veronderstelde rol van opkomen voor het personeel. De OR heeft een essentiële rol in het succesvol zijn van het bedrijf.

Het allergrootste belang voor het personeel is, dat het bedrijf floreert. Dat betekent dat een OR meedenkt en meepraat over algemene, juridische, economische, financiële, commerciële en productie technische aspecten van het bedrijf - training or. Dat doe je niet zomaar even als je gekozen wordt in een OR, dan moet je gewoon regelmatig naar een relevante OR training of OR cursus.

Scholing & Training Ondernemingsraad

Training OndernemingsraadPraktische Or Trainingen En Or Cursussen

Door goed en kritisch te luisteren naar wat klanten en medewerkers te vertellen hebben en door klachten op de juiste manier af te handelen win je het vertrouwen en krijgt je organisatie een betere reputatie. De oplossingen van interne en externe klachten kunnen daarnaast gebruikt worden om zowel de dienstverlening als de bedrijfs- en productieprocessen kwalitatief te verbeteren.

Kosten: € 300 Accommodatiekosten: € 65,00 BTW: nihil Data26 apr 2022 - 26 apr 2022 Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB) Veel voorzitters is het ‘overkomen’ dat ze voorzitter van de OR werden - overleg. Ze wilden geen ‘nee’ zeggen, voelden zich verantwoordelijk. Nu hebben ze ineens een andere positie in de organisatie, zijn een soort leidinggevende geworden.

Adviesbureau ATIM B.V.

Address: Brennerbaan 150, 3524 BN Utrecht, Nederland
Phone: +31302334522
Email: info@atim.eu
Training Or
Training OndernemingsraadMaatwerk Or-trainingen

Tijdige inzet van mindfulness leidt tot het voorkómen van spanningen en verhoogt de arbeidsvreugde en daarmee de kwaliteit van leven en werken. Er wordt geleerd en geoefend om tegelijkertijd ontspannen, wakker, aandachtig en vrij(er) van oordelen te zijn. Dat helpt weer om met meer zelfvertrouwen een rustpunt te zijn te midden van de hectiek van alledag.

Training Nieuwe Or Leden - Ptv Leden

van Tellingen (Marieke) Burger de heer H. Burger (Hugo) Put de heer mr. M. van der Put (Michiel) Boon de heer drs J.V. Boon (Sjaak) Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB) In de training ‘Helder en overtuigend schrijven voor de OR’ draait het om de vraag hoe u uw teksten zo structureert en formuleert dat ze aansluiten bij de eisen van de 21e-eeuwse lezer.

Door goed en kritisch te luisteren naar wat klanten en medewerkers te vertellen hebben en door klachten op de juiste manier af te handelen win je het vertrouwen en krijgt je organisatie een betere reputatie. De oplossingen van interne en externe klachten kunnen daarnaast gebruikt worden om zowel de dienstverlening als de bedrijfs- en productieprocessen kwalitatief te verbeteren - leergang.

Tijdige inzet van mindfulness leidt tot het voorkómen van spanningen en verhoogt de arbeidsvreugde en daarmee de kwaliteit van leven en werken. Er wordt geleerd en geoefend om tegelijkertijd ontspannen, wakker, aandachtig en vrij(er) van oordelen te zijn. Dat helpt weer om met meer zelfvertrouwen een rustpunt te zijn te midden van de hectiek van alledag.

Training OrZe wilden geen ‘nee’ zeggen, voelden zich verantwoordelijk. Nu hebben ze ineens een andere positie in de organisatie, zijn een soort leidinggevende geworden - adviesbureau. Hoe ga je daar mee om? Wat zijn de ervaringen van anderen? Kosten: € 300 Accommodatiekosten: € 65,00 BTW: nihil Data25 nov 2022 - 25 nov 2022 Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB) Deze training gaat over hoe de medezeggenschap in de wet op de ondernemingsraden (WOR) is geregeld.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read