Waarom Kies Je Voor Een Business Coach

Gepubliceerd jun. 26, 21
6 min read

Business Coaching Als Zzp'er? Zo Haal Je Er Het Meeste Uit

Elke golf maakt in essentie dezelfde beweging als de verandercurve. En achter elke golf ligt weer een nieuwe. Als je leert hoe je gebruik kunt maken van de wind, is elke golf een middel om vooruit te komen. Bekijk onze mogelijkheden voor: .

Na jaren in loondienst te hebben gezeten, besloot ik na een burn-out en een intensief coachtraject dat ik een eigen bedrijf wilde - businesscoach Den Haag. Ik wilde mensen laten zien dat ze niet hoeven te lijden en dat je de regisseur van je eigen leven bent. Zoals ik zelf ook had geleerd tijdens mijn traject.

Dat cadeau wilde ik de wereld ook geven. Na vijf maanden ondernemen als coach kon ik mijn baan in loondienst al opzeggen. Na tien maanden had ik mijn investeringen eruit gehaald en begon ik winst te draaien. Ik deed alles op gevoel, maar ik was me daar toen nog niet bewust van.

Business Coach Joris - Groei Als Ondernemer

Ondanks mijn succes was ik continu aan het zoeken naar mijn eigen manier van ondernemen. Als ik succes had, dan dacht ik dat het toeval of geluk was. Dat kwam doordat mij was aangeleerd om analytisch te denken: alles wat je vindt, moet je kunnen onderbouwen. En omdat ik het succes van mijn onderneming niet kon onderbouwen, had ik niet het vertrouwen dat succes zich weer zou herhalen.

Business Coach Voor OndernemersCoach Voor Bevlogen Ondernemerschap
Een Top Verdienmodel Met High End Ondernemen BusinessBusinesscoach Den Haag
 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Ik had heel veel klanten en werkte toentertijd in mijn coachingstrajecten alleen maar 1-op-1. Ik moest dus op een andere manier gaan ondernemen, anders zou ik eraan onderdoor gaan. Business Coach Voor Ondernemers. Ik keek naar andere grote ondernemers, die zeiden dat ik een ideale klant moest hebben, een funnel moest maken, webinars en challenges moest geven, enzovoorts.

Ik deed alles volgens de regels. Ondanks het succes van mijn nieuwe programma vond ik het niet leuk om te doen. Ik voelde mij totaal niet uitgedaagd en nog erger: het gaf geen voldoening. In plaats van rust voelde ik alleen maar onrust. Ik had geen inspiratie meer voor het maken van content en goede ideeën bleven weg, terwijl het daarvoor altijd stroomde.

Business Coach - Coaching Voor Ondernemers

Het ondernemen begon meer en meer een strijd te worden. Totdat de onzekerheid, twijfel en onrust tot een hoogtepunt kwam. Ik raakte uitgeput en gaf de strijd op (De top 10 beste business coaches voor vrouwen). Ik besloot twee weken vakantie te nemen en helemaal niks te doen. Ik ontdekte wat werkte voor mij. En wat eigenlijk al lang in mij zat.

Als het niet goed voelt, kan ik het niet. En wanneer ik mijn hart en de fun volg, volgt succes als vanzelf - business coaching voor ondernemers. Ik ben een creatief persoon, doe de dingen graag op mijn manier en ik wil mezelf zijn. Als persoon én als coach voor mijn klanten. Dus vanaf dat moment liet ik alle kaders los.

En toen gebeurden er pas echt grootse dingen. Mijn missie is om jou jouw eigen, unieke manier van ondernemen te helpen laten ontdekken. Door te voelen. Door te creëren en te manifesteren. Door te ondernemen vanuit flow en afstemming. Door te ownen wie jij bent, en welke prachtige talenten en skills jij hebt.

Businesscoach Voor Ondernemers Die Willen Groeien

De mensen die Cynthia kennen, zullen vooral haar praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Een top verdienmodel met High end ondernemen Business. Bij Cynthia weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ze is zeer gemotiveerd je echt verder te helpen. Zij heeft zelf al meerdere grote transformaties doorgemaakt, zowel in haar (vroege) jeugd tijdens het faillissement van haar vader en het overlijden van haar moeder op zeer jonge leeftijd.Op jonge leeftijd heeft zij moeten leren hoe je ondanks grote tegenslag toch het beste uit de situatie haalt en hoe je niet blijft vastzitten in het verleden of in een negatieve spiraal. Zij heeft zelf ondervonden wat het verschil is om met een vaste of groei-mindset te werken. En wat het kan betekenen als je zelf de touwtjes in handen neemt, in plaats van af te wachten of te doen wat er van je wordt verwacht - De top 10 beste business coaches voor vrouwen.

Cynthia heeft 15 jaar voor strak georganiseerde Amerikaanse sales – en mediaorganisaties gewerkt (Business coaching tips voor creatieve ondernemers). Hier heeft zij geleerd hoe je zo slim en zo snel mogelijk het beste resultaat kan behalen. Dit in combinatie met een visie en een groei-mindset is van onschatbare waarde bij het concreet maken van jouw eigen persoonlijke plan, jouw ideale leven! Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren..

Business Coach Voor Ondernemers In Mkb En Familiebedrijf

motivator, inspirator, boerendochter, business coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon.

Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven. Totaal energieloos. om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden.

Wat is regie op eigen leven? Eigen regie gaat om het zelf beslissen over je leven en zorg en ondersteuning daarbij. Centraal staat: wat wil ik? Eigen regie is: het vermogen om je eigen leven en noodzakelijke ondersteuning te regelen en het praktische vermogen om jezelf te redden in lichamelijk, sociaal en psychisch opzicht.

Inmiddels help ik anderen om hun energieniveau te verhogen, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied.

Businesscoach Voor Iedere Ondernemer Op Zoek Naar Missie

Veel mensen die ik met mijn coaching tegenkom met een burn out zijn bezig met een enorme wedstrijd tegen zichzelf te spelen. Hun insteek is, dat ze ‘zelf’ zo ‘snel mogelijk’ het lek boven hebben en nog sneller opgelost hebben! Ze doen het met een heel strak gezicht en met een heel streng beleid.

Ondernemerscoach - Business CoachBusinesscoach - Minimalistisch Ondernemen

Niet het doel, maar de weg is de bestemming. Het gaat er vooral om dat je iedere dag investeert in de dingen die jou aanspreken zowel privé als in je werk, innerlijk als uiterlijk. Een burn out ontstaat doordat er een te groot verschil is, tussen wie je bent en wat je doet, dus door niet te luisteren naar je eigen gevoel; je hebt lange tijd genegeerd wat je lichaam, hart en gezonde verstand nodig hebben.

En dat ga je vervolgens rechtzetten. En precies daar is geen eenvoudige truc voor – en al helemaal niet als je na je herstel in de toekomst uit een burn-out wilt blijven en echt een beter leven wil gaan leiden na deze super vervelende periode. Echt de enige wijze is om eerlijk te zijn tegen jezelf.

Bedrijfscoaching Of Business Coaching: Succes In Zaken

Maar het is juist ontzettend belangrijk om niet te snel voorbij te gaan aan de fase van acceptatie. Vorig jaar werkte ik met een ondernemer uit Venray, die bijna twee maanden vocht tegen het feit dat hij zich ellendig voelde, tegen zijn burn-out. Hij wilde het woord niet eens uitspreken.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read