Wat Zeggen Ondernemers Over Hun Ondernemerscoach?

Gepubliceerd aug. 25, 21
6 min read

Business Coaching Voor Ondernemers

Een tipje van de sluier: er zit per fase een groot verschil in wat jouw bedrijf van je nodig heeft. Weten wanneer een nieuw blog online staat? Schrijf je dan hier in voor mijn updates. .

Wie zijn de ? Zonder te veel te stigmatiseren, willen we toch wel benoemen dat vrouwen op veel gebieden in het leven krachtiger zijn dan mannen. Daar past ook op zakelijk gebied een op maat gemaakte aanpak bij. Lees verder voor onze top 10 aanraders. Ben je op zoek naar een boost voor jouw onderneming – of ben je op zoek naar waardevolle en betrouwbare hulp om jouw onderneming om te zetten naar winst? Dan is een business coach een waardevolle investering om te maken voor jou en jouw bedrijf.

Business coaches kunnen daar perfect mee van dienst zijn. In dit artikel is een lijst van 10 succesvolle business coaches samengesteld die – specifiek voor de vrouwelijke ondernemers – een echte aanwinst zijn om mee te werken. Wat maakt iemand een succesvolle business coach? Er zijn veel kwaliteiten die erop wijzen dat iemand een geweldige businesscoach voor vrouwen is.

Waarom Een Ondernemerscoach? - Zet Die Stap Naar Boven!

Business Coaching Voor Een Succesvolle OndernemingOndernemerscoach - Creeer Jezelf Als Leider

Veel business coaches hebben niet eens een eigen bedrijf – en toch besluiten ze andere vrouwen te gaan coachen met ondernemen. Dit vinden we erg kwalijk en we hebben hier in onze top 10 sterk op gelet. De coaches voor vrouwelijke ondernemers uit deze lijst hebben allemaal een eigen bedrijf naast hun coachingsactiviteiten – evenals een commerciële academische achtergrond.

Veel vrouwen houden wel van dat soort emotionele uitspraken, waar de coaches handig op inspelen. Van veel vrouwen wordt dan hun laatste spaargeld gevraagd om het coachtraject in te gaan, met die grote droom van financiële voorspoed voor ogen. Criterium 3: Heeft de juiste houding Het is belangrijk dat een business coach met passie te werk gaat, maar het gaat nog verder.

Business & Life CoachingCoach Voor Ondernemers? Zo Vind Je Dé Ondernemerscoach

Coaches moeten niet de beslissing nemen om klanten op te geven omdat ze alleen maar lastig te coachen zijn. Het is juist de manier hoe coaches gedisciplineerd blijven, ongeacht de problemen, die hen zo succesvol maken. Criterium 4: Flexibiliteit Als bedrijfscoach is het belangrijk om open te staan voor planning. Business coach voor zelfstandig ondernemers.

Ondernemerscoach - Voor Businesses & Leidinggevenden

Wat is regie op eigen leven? Eigen regie gaat om het zelf beslissen over je leven en zorg en ondersteuning daarbij. Centraal staat: wat wil ik? Eigen regie is: het vermogen om je eigen leven en noodzakelijke ondersteuning te regelen en het praktische vermogen om jezelf te redden in lichamelijk, sociaal en psychisch opzicht.

Daarnaast moeten de coaches ook hun klanten kennen. Coaching is geen standaardmodel. Alleen als er echt samen wordt gewerkt met de klant, wordt er succes behaald (Goede en betaalbare business coach nodig?). Criterium 5: Verantwoordelijkheid Een deel van de verantwoordelijkheid van een coach is het helpen van bedrijven om zo succesvol mogelijk te zijn, en een deel daarvan is om mensen verantwoordelijk te houden wanneer ze het plan niet volgen.Criterium 6: Communicatie Een onderdeel van het zijn van een goede business coach, is het leveren van uitstekende communicatieve vaardigheden. Een business coach moet in staat zijn om duidelijk en effectief kennis aan de klanten te communiceren. Het hebben van sterke communicatieve vaardigheden is bijvoorbeeld erg nuttig bij het lanceren van een franchise.

Op basis van ervaringen uit het verleden hebben vele business coaches specifieke strategieën ontwikkeld die succesvol bleken te zijn. Klanten stappen al direct met vertrouwen de coaching in als ze weten dat een coach spreekt uit ervaring. Daarnaast is het een pro als coaches dit zelfvertrouwen ook uitstralen. Criterium 8: Het hele plaatje zien Een bedrijfscoach moet in staat zijn om het hele plaatje van een onderneming te zien om beslissingen te kunnen nemen die de onderneming als geheel helpen, in plaats van naar individuele aspecten van het bedrijf te kijken.

Persoonlijke Business Coaching Voor Startende Ondernemers

Vrouwen staan namelijk over het algemeen erg open voor advies en hebben een hoog vertrouwen in mensen. Dat staat in schril contrast met mannen, die alles zelf wel menen te weten. Vrouwen nemen met liefde advies en coaching aan – mannen zelden. Dit is tegelijk mooi aan vrouwen, maar ook ongelooflijk kwetsbaar - Ondernemerscoach - Business Coach.

Het vinden van een business coach blijft echter een persoonlijk proces. Het is belangrijk dat je een coach vindt die aansluit bij jou definitie van succes, geluk en groei. Hoewel een business coach flexibel te werk gaat om bij zoveel mogelijk verschillende bedrijven aan te sluiten, zijn deze top 10 echte toppers als het gaat om coachen en motiveren van met name vrouwelijke ondernemingen.

Astrid Koelewijn Astrid Koelewijn is de oprichter van Life coach. Haar coaching business is specifiek gefocust op het coachen aan vrouwelijke ondernemers die doelen willen bereiken. Haar werkwijze focust op een balans tussen werk en gezondheid - Persoonlijke coaching voor ondernemers in het MKB. Waar de meeste coaches hopen dat ze met minimaal werk hun cliënten kunnen afwimpelen nadat de factuur is betaald, vinden we dat Astrid daadwerkelijk haar aandacht en tijd aan haar klanten besteedt.

Ondernemers - Business Coach - Lifecoach

Jij staat centraal en jij hebt je eigen doelen in het leven en binnen je bedrijf. Een goede coach als Astrid – met af en toe die eerlijke spiegel – helpt je verder. De gedachte achter Astrid’s aanpak is het ontwikkelen van zelfvertrouwen en veerkracht om problemen met kracht op te lossen.

Astrid straalt zelf zelfvertrouwen en vertrouwen uit. Ondernemingen zijn bij haar aan het juiste adres. Waarom kies je voor een business coach. 2. Simone Levie Simone Levie, ook wel bekend om de MPOP-opleiding, is een professionele coach die gespecialiseerd is in het coachen van online ondernemers en online programma’s. Simone Levie is voor ons de enige echte – en ze is de originele Nederlandse autoriteit op dit gebied.

Online Business Coach Voor Startende OndernemersAls Ondernemer Een Business Coach Inschakelen: Ja Of Nee

Dit voorbeeldfiguur straalt van binnen en van buiten en kan jou helpen hetzelfde te bereiken in je leven en met je onderneming. Geen onnodig lang geklets, maar to the point komen en actie ondernemen, daar draait het volgens Simone Levie om. Ze spreekt, naast haar podcast, op verschillende locaties over onderwerpen zoals female empowerment en deelt daarnaast haar eigen ervaring binnen dit onderwerp. Managementcoach - Ondernemerscoach.

Business Coach Voor Zzp-ers

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Ze geeft specifieke coaching voor duurzame bedrijven, coaching voor een jaar tot drie jaar en nog veel meer - Businesscoach - Minimalistisch ondernemen. 3. Astrid Mast Astrid Mast is het gezicht achter Succes trek je aan. Haar business coaching focust zich op het begeleiden van high-end ondernemingen. De motivatie achter Astrid’s coaching is om vrouwelijke ondernemingen en bedrijven de zichtbaarheid te geven die ze verdienen.

De Grote Vraag Van Business Coaching: Wat Kan Er Beter?1-op-1 Business Coaching

Astrid Mast weet hoe een vrouw haar eigen sterke punten kan benadrukken, zowel door haar innerlijke kracht als door haar uitstraling. Leer van Astrid hoe je je unieke features in kunt zetten om te slagen met je onderneming of in het bedrijfsleven. Haar persoonlijke aanpak zorgt dat high-end ondernemers hun unieke vermogen vinden waarmee ze succesvol doorgroeien.

4. Natasja Goossen Natasja Goossen is de oprichter achter het coachingsbedrijf Happy Profit. Haar coaching is te beschrijven als coaching met een persoonlijke, energieke en vooral eerlijke touch. Haar directe en eerlijke aanpak is juist een van de factoren die haar coaching zo succesvol maakt, want ze zet zich volledig in voor haar klanten.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read