Business Coach Voor Zelfstandig Ondernemers

Gepubliceerd jul. 30, 21
6 min read

Business Coach - Coaching - Advies - Ondernemerschap

Mooi talent high-end business coaching voor ambitieuze Christelijke ondernemers: coaches, trainers en adviseurs. Waarin wil jij je ontwikkelen? Waar loop jij tegenaan? Hoe haal je het beste uit jezelf, maak je de beste keuzes voor jezelf om vervolgens een betekenisvolle bijdrage te leveren in je onderneming. Ondernemerscoach & Coach voor ondernemers. High-End Business Coaching voor Ambitieuze Christelijke Ondernemers Ik ben er voor ambitieuze Christelijke ondernemers: coaches, trainers en adviseurs in de dienstverlenende sector die worstelen met acquisitie en/of het behalen van een aanzienlijk hoger jaarlijks inkomen.

Heb jij geen idee hoe het werkt? Heb je dit nog niet geleerd? Het gevolg is dat je te weinig klanten hebt, je zelfvertrouwen vermindert en je blijft in cirkeltjes draaien zonder dat je echt vooruit komt. Ik help ondernemers die goed zijn in hun vak, maar nog niet die vaardigheden hebben, om toch snel de juiste klanten te vinden en snel meer te verdienen (Business coaching tips voor creatieve ondernemers).

Zo leeft iemand zijn ware potentieel en dat maakt gelukkig. Ik help jouw klanten te vinden die jouw diensten op waarde schatten en hier graag voor betalen. Je leeft geheel jouw ambitie, kunt meer betekenen voor klanten en je omzet stijgt enorm. Mijn begeleiding Het uitgangspunt: iedereen beschikt over karaktereigenschappen en talenten die inhoud geven aan wie jij werkelijk bent.

OndernemerscoachEen Coach Vinden Als Starter, Zo Doe Je Dat

Problemen doen zich voor als eigenschappen niet geleefd worden of botsen met de eigenschappen van iemand anders. Daarnaast help ik je een programma op te zetten om een aanzienlijk hoger jaarlijks inkomen te verwerven aan de hand van high-end marketing en verkoopvaardigheden. Ik ben er voor ambitieuze Christelijke ondernemers: coaches, trainers en adviseurs.

Business Coach En Mentor

Ik begeleid ambitieuze ondernemers om sneller te groeien, waarbij ik de lat hoger leg dan zij zelf voor mogelijk houden. Zo leeft iemand zijn ware potentieel en dat maakt gelukkig. Eerst onderzoeken we wat je werkelijke droom is en maken we samen een ontwikkelplan. In prettige en realistische stappen, behaal jij je doelen en leef je je meest mooie potentieel.

Ondernemerscoaching - Stressvrij OndernemenEen Coach Vinden Als Starter, Zo Doe Je Dat

Deze groeien als jij ze aandacht geeft (business coach Den Haag). Daar waar je passie ligt, daar ligt je levensgeluk en je vermogen om bij te dragen aan het geluk van anderen. Mijn begeleiding staat bekend als: doortastend, authentiek, respectvol en zonder oordeel. Liefdevol confronterend, doelgericht en efficiënt help ik je bij het behalen van je doelen.

2018 Shiatsu en massage therapeut, coach Ik wil jou graag laten ervaren dat het heel goed mogelijk is om in deze vaak hectische, drukke maatschappij lekker ontspannen in het leven te staan - Business coach - Voor freelancers en het MKB. Met vallen en opstaan heb ik daar heel veel over geleerd en zelf ervaren, en ik leer ook nog steeds elke dag meer (Business coach voor online ondernemers).

Ik was moeder van 2 jonge kinderen, had een goedlopende praktijk, hobby’s, sporten, sociale activiteiten, alles wat ”iedereen” tegenwoordig graag wil, maar ik liep ondertussen op mijn tandvlees, en was niet meer de leuke energieke moeder, partner en therapeut die ik zou willen zijn. En dan voel je je daar schuldig over tegenover iedereen. Business coaching tips voor creatieve ondernemers.

Business Coach Joris - Groei Als Ondernemer

Ik wist van binnen: er moet iets veranderen, maar wat? En per “toeval” kwam ik erachter dat er zoiets bestond als ZACHT werken, als tegenhanger van hard werken, en ook nog vanuit je HART werken. Business coach - Voor freelancers en het MKB. Ik voelde direct een grote JA! Zacht weken sluit ook perfect aan bij waar ik in mijn praktijk voor shiatsu therapie en massage aan werk met cliënten.

Dat is namelijk het vinden van balans tussen lichaam en geest, zowel privé als ook in je werk. Ik werk op basis van het holisme dat houdt in dat elk aspect van je mens-zijn je gehele persoonlijkheid beïnvloed. Business Coach - Cursussen & Trainingen. De wisselwerking tussen lichaam en geest is hierbij van groot belang. Ook voeding, beweging, lifestyle en mindset spelen een belangrijke rol.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie, aan zaken die ertoe doen, met aandacht. Het motto dat ik van Ellen de Lange-Ros en zacht werken heb geleerd is: Je kunt best 100% aandacht en energie geven aan je gezin.Het kan alleen niet allemaal tegelijk! Iedereen heeft dezelfde 24 uur in een dag, en we kunnen elke seconde een bewuste keus maken waar we op dat moment onze onverdeelde aandacht aan geven, vanuit de energie van dat specifieke moment. Dat voelt zo wezenlijk anders, ik verbaas me er nog dagelijks over dat het eigenlijk allemaal zo simpel is.

Business Coach - Bedrijfsadvies

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Implementation Mentoring, Wil je ervoor zorgen dat het wordt, dan heb je daar een duwtje in de rug bij nodig. Mentoring houdt het midden tussen coaching, adviseren en opleiding. Naast het stellen van coachende vragen, geeft de mentor ook input. Er wordt met betrekking tot de topics die je inbrengt, reëel van Je kunt je mentor dus ook zien als je externe die bereid is om ook zijn/haar technische expertise in de weegschaal te werpen.

Dankzij implementatie coaching krijg jij en je medewerkers zicht op hun eigen drijfveren, sterktes en zwaktes. En vooral goesting om echt actie te nemen en te behalen. Executive Coaching, Hoe is het bij jou aan de top? Als directielid of executive draag je veel verantwoordelijkheid. Een neutrale sparringpartner is dan ook geen overbodige luxe om jezelf in balans te houden.

Wat zijn jouw dieperliggende behoeftes die je helpen om in je kracht te staan aan de top? Wat heb jij nodig om je doel te bereiken en wat staat er je in de weg? De coach houdt je een spiegel voor en daagt je uit om uit je comfortzone te treden (Startende Ondernemer worden? Ga goed van start).

Herstel je van een burn-out ? Dan gaan we aan de slag met jou op fysiek en mentaal-emotioneel herstel & groei. Je zult leren dat je echt in staat bent om te veranderen. En zo krijg je terug die glans in je ogen. Bedankt! Je ontvangt binnenkort meer inzichten en tips! Oeps! Er ging iets mis, probeer het opnieuw! Atlas wil als een belangrijke rol spelen in het van mensen.

Business Coach Voor Zelfstandig Ondernemers

Business Coach Startende OndernemersBusinesscoach - Minimalistisch Ondernemen

Wij zijn specialisten in persoonlijke groei en ontwikkeling. Sinds onze oprichting, 20 jaar geleden, hebben we ons gericht op high performers: executives, leidende professionals en (management) teams. Met individuele coaching, teamontwikkeling en veranderprogramma’s. De kern van onze visie is ons geloof dat iedere high performer en elk team in staat is om regie te nemen over zijn of haar eigen verandering.

Als Ondernemer Een Business Coach Inschakelen: Ja Of NeeBusiness Coach Voor Online Ondernemers
Wat is nodig voor zelfmanagement? Zelfmanagement vertrekt vanuit wat de zorgvrager belangrijk vindt; de zorgdoelen staan daarom niet altijd centraal. Samen beslissen is een voorwaarde voor goede zelfmanagementondersteuning: de zorgverlener kan niet alleen beslissen wat goed is voor de zorgvrager en wat niet. Dat kunnen ze alleen samen vaststellen.

Daar ligt onze rol. Krachtig inzicht Wie een verandering wil maken, hoeft zelden het roer volledig om te gooien. Een kleine koerswijziging kan al een wereld van verschil maken. Zelfs een enkel krachtig inzicht is soms genoeg om je hele leven in de goede zin op zijn kop te zetten.

Je doet inzichten op die jouw natuurlijke kracht losmaken. Daarbij trekken we geen grens met je privéleven, omdat werk en privé vooral bij high performers sterk verweven zijn. Onze coaches Onze coaches zijn pas later in hun loopbaan coach geworden. Ze waren daarvoor manager, ceo, dga of medisch professional en maakten hoogte- en dieptepunten mee.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read