Succesvolle Ondernemingsraad Met Training En Advies

Gepubliceerd mrt. 07, 22
6 min read

De Overtuigende Ondernemingsraad

Waarom u voor een OR cursus juist bij Merlijn Groep moet zijn? Omdat wij ervaren zijn op diverse vakgebieden en uitsluitend werken met professionals. Als professional wordt u dus opgeleid door een professional. Lees hier 10 redenen om voor Merlijn te kiezen. Op dit moment staan er helaas geen events / beurzen gepland - basiscursus.

Adviesbureau ATIM B.V.

Address: Brennerbaan 150, 3524 BN Utrecht, Nederland
Phone: +31302334522
Email: info@atim.eu
Or Training

7 / 10 op basis van 103 beoordelingen Alle onderwerpen die we hebben ingebracht zijn aan bod gekomen. Ook had de docent veel kennis van zaken en kon goed switchen tussen de lesstof en onze vragen. Ik ben zeker goed van informatie voorzien en kan het geleerde ook in praktijk brengen.

Thomas, Posterholt Zeer leerzaam. Geweldige docent. Onderwerpen en vragen die ik had zijn uitvoerig aan de orde gekomen. Uitstekende catering overigens. Heel goed verzorgd. Frank, Den Haag het was een informatieve en interactieve dag. Met een zeer kennisvolle en ervaren trainer. Maarten, Amsterdam Ik heb inhoudelijk meer zicht gekregen op wat er van mij verwacht mag worden als OR lid.

Training Pensioen Ondernemingsraad

Ik raad hem iedereen aan! Bedankt! Danique, Uni, Carriers Ik heb meer inzicht gekregen in de regelgeving. Remco, Uni, Carriers Ik wilde training voor mijn rol als voorzitter van de or, ander dan de technisch voorzitter van het overleg. Ik heb in de training mogen leren op welke wijze ik mijn rol kan invullen binnen de randvoorwaarden die ik zelf gesteld heb.

Ik had wat meer praktische tips verwacht die direct toepasbaar waren in de praktijk en aansluitend aan de casuïstiek van onze OR. Het bleef te veel tussen Mindfull oefeningen doen op een matje en de vertaalslag naar de praktische OR in hangen, waardoor het beiderzijds naar mijn idee zijn volledige uitwerking miste (or cursus).

Joke, Oude Pekela het was een zeer leerzame OR training, mijn vragen zijn beantwoord en ik kan hier nu mee verder in de praktijk. Marjanne, Nederland Ik had een andere training verwacht (niet qua inhoud) maar qua vorm, maar ik vond de vorm van gisteren positief uitvallen. Het heeft mij veel inzichten gekregen over hoe een Dagelijks Bestuur van de OR kan functioneren en ik heb ideeën opgedaan hoe deze passend te maken voor onze eigen organisatie.

Ondernemingsraad - Training - Advies - Medezeggenschap - Or

Lonneke, Gouda ik heb een beter idee gekregen over het DB van de OR. Voor mij belangrijk want ik doe dit pas een klein jaartje en dit was mijn eerste OR training (opleiding). Doreen, Nederland Ik ging met de verwachting om tools te krijgen voor mijn OR werkzaamheden in het beïnvloeden van de directie.

Vooraf had ik idee dat ik veel op gespreksvaardigheden gecoacht zou worden. Omdat dit veel effectiever is in groepjes werd aan mij gevraagd wat mijn verwachtingen waren. Die heb ik aan kunnen geven en we hebben in de ochtend een effectief gesprek gehad over de manier waarop we kunnen beïnvloeden en beïnvloed worden.

De middag hebben we gebruikt om mijn persoonlijke wens meer invloed te hebben op de werkvloer bij de huisartsen waarvoor ik werk tebespreken. Dat gebeurde tijdens een coaching wandeling die ik als heel prettig ervoer. Mijn vragen zijn beantwoord - training ondernemingsraad. Na de wandeling nog practische tips gekregen van Servaas bijv. vergader opstellingen.

Training Ondernemingsraad

Irma, Schijndel De OR training gaf voldoende handvatten om onze werkwijze te verbeteren en zo een serieuze gesprekspartner te zijn. Dick, Nederland Er waren uitgebreide praktijkvoorbeelden en ideeën wat beter kan. Ik had input van andere deelnemers willen horen. Maar de ervaring van Roy maakt een hoop goed. Paula, Waddinxveen We hebben een mooi plan van aanpak gemaakt en de aanleiding er naar toe was een mooie weg om te bewandelen.

Verwachtingen van te voren waren niet al te hoog door alle administratieve rompslomp maar dit zijn verreweg overtroffen door de leuke training. Lars, Nederland Ik wilde training voor mijn rol als voorzitter van de or, ander dan de technisch voorzitter van het overleg. Ik heb in de training mogen leren op welke wijze ik mijn rol kan invullen binnen de randvoorwaarden die ik zelf gesteld heb - basiscursus ondernemingsraad.

Het was prettig om vanuit de (zeer) kleine groep sturing te kunnen geven aan de inhoud van de training (basiscursus). Wat ik daardoor gemist heb aan meer algemeen vormende training weet ik niet. Ik kan slecht inschatten of bij de behandeling van de doorons zelf ingebrachte casussen optimaal gebruik gemaakt is van lesmateriaal dat de trainer voor handen had.

Or Training En Or Cursus Versterk De Or, Commissie Of Pvt

Ben, Velserbroek Ik ben met meer kennis naar huis gegaan. Het was bijna een op maat gemaakte training. Ik raad hem iedereen aan! Bedankt! Danique, Nederland We hebben een mooi plan van aanpak gemaakt en de aanleiding er naar toe was een mooie weg om te bewandelen. Diny, Leeuwarden Ik weet nu hoe ik een blog en/of vlog kan schrijven, ook waar mijn valkuilen en kwaliteiten liggen.

En nuttige tips (en complimenten) over andere communicatie. Dick, Waddinxveen Ik ging met de verwachting om tools te krijgen voor mijn OR werkzaamheden in het beïnvloeden van de directie. Ik wist vooraf dat ik de enige cursist zou zijn maar was dankbaar dat de training toch doorging. Vooraf had ik idee dat ik veel op gespreksvaardigheden gecoacht zou worden.

Die heb ik aan kunnen geven en we hebben in de ochtend een effectief gesprek gehad over de manier waarop we kunnen beïnvloeden en beïnvloed worden. De faciliteiten en mogelijkheden van een goed werkende OR werden besproken en dat gaf veel helderheid in waarom onze OR weinig pro-actief kan zijn.

Training Ondernemingsraad

Dat gebeurde tijdens een coaching wandeling die ik als heel prettig ervoer. Mijn vragen zijn beantwoord. Na de wandeling nog praktische tips gekregen van Servaas bijv. vergader opstellingen. Daar ben ik dusdanig door geprikkeld dat ik mezelf hierin verder ga verdiepen. Irma, Schijndel Ik heb een beter idee gekregen over het DB van de OR.

Ondernemingsraad - Training - Advies - Medezeggenschap - OrTraining Ervaren Ondernemingsraad

Doreen, Nederland Ik heb de informatie verkregen die ik wilde ontvangen. Het was een zeer leerzame training, mijn vragen zijn beantwoord en ik kan hier nu mee verder in de praktijk. training. Marjanne, Oude Pekela Heeft nieuwe inzichten gegeven. Bertie, Nederland Ik heb ontzettend veel informatie gekregen over het Nieuwe werken, en een duidelijk handvat voor het uitzetten van het hele proces betreffende het Nieuwe werken, beginnend bij het raadplegend van de achterban, tot het maken van een duidelijk werkplan en het benaderen van de bestuurder en andere bij het Nieuwe werken betrokken partijen.

Cursus De Wet Op De Ondernemingsraden (Wor)Trainingen Op Maat Voor Jouw Or


En nuttige tips (en complimenten) over andere communicatie. Okke, Nieuwegein Ik heb meer inzicht gekregen in de regelgeving. Remco, Hengelo ik heb veel tools en voorbeelden ontvangen hoe ik, op een positieve manier, kan doorvragen. financiële training ondernemingsraad. Ik ging gelijk op de inhoud en nu weet ik dat je veel meer kan bereiken door eerst aandacht te besteden aan de emotionele kant.

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Basistrainingen

Published May 03, 22
6 min read

Or Trainingen

Published Apr 13, 22
6 min read